Baking

Om oss

Hva er det egentlig som gir oss energi i denne verden? Vel, for meg er det min datter og vårt familieliv, godt humør, god humor, nye og gamle venner, meditasjon, reising, morgenkaffen, kunst og farger, naturen, god mat og baking. Når jeg nå nærmer meg 50 år er det forbausende hvor mye de små ting virkelig sniker seg inn som det jeg liker og prioritere tiden min til.

For meg, som for mange andre, har denne livskunnskapen også  kommet gjennom mindre gode perioder i livet mitt. I midten av 30 årene mine ble jeg alvorlig syk med utbrenthet og depresjon. Dette endret livet mitt drastisk, ikke minst yrkesmessig, der jeg sakte over tid har måtte lære meg hva det er som gjør at min kropp og mitt sinn FÅR energi istedenfor at jeg tapper styrken ut av hverdagen min.


Når jeg ble frisk gav jeg i 2012 ut boken `- Fra en utbrent til enn annen - via Cappelen Damm og har siden holdt foredrag og snakket om dette tema fra tid til annen. 

Fra den gang har ikke mat og baking bare handlet om og spise lenger (selv om jeg elsker det:-)) Baking og mat handler for meg også om det og roe ned livet mitt med hverdagslige og koselige oppgaver.


En god fremtid for meg er et fredelig liv i alle former fylt med inspirasjon og sunn glede. Det er det Chocolocofric symboliserer for meg. Inspirasjon og det og ha det litt gøy med farger, design, mat og glede. Ønsker du å dele denne opplevelsen med oss er du mer enn velkommen til det.

Stor klem Benedikte